In de keuken..........

IN VERBAND MET SLUITING VAN DE WINKEL (EUROPAPLEIN 71 IN STADSKANAAL) IS DEZE WEBSITE NIET MEER UP TO DATE! DE SITE WORDT ZSM WEER BIJGEWERKT. HOPENDE OP JE BEGRIP........HARTELIJKE GROETEN AALTIENA.

 

Prachtige stoere bakkerswandrek met 1 houten plank en 5 ijzeren haken in de kleur bruin. Afmeting; 76 x 24 x 33 cm hoog.......VERKOCHT. De glazen flesjes 3,95 euro.

 

Mooi groot oud houten regaal met 4 ijzeren haken. Afmeting; 110x21x31,5 cm hoog. Kleur wit/doorgeschuurd.........VERKOCHT. Mooie robuuste snijplanken...VERKOCHT. Ook zeer geschikt om je favoriete hapjes op te presenteren!

 

Kapstok ijzer met 3 haken in de kleur bruin en een lengte van 38 cm............VERKOCHT.

 

Mooie grote etagere (XXL) 30x41x101 cm hoog met 3 draadmanden. Kleur bruin. VERKOCHT.

 

Grote prachtige gruttersbakken met 3 vakken 50x30x40 cm hoog....VERKOCHT.

 

Super leuke landelijke schort/keukenschort van GreenGate. Van stevig katoen en aan de achterkant wordt de schort gestrikt. Kleur wit met bloemetjes en aan de onderkant en boven de zakken een rood/wit geblokt randje. One size! Landelijk en toch ook modern...... Voor 19,95 euro!

 

Prachtige nieuwe theedoeken in frisse kleuren van het mooie merk GreenGate. De kleuren zijn op elkaar afgestemd. De theedoeken zijn 50 x 70 cm en van 100% katoen! Voor 6,25 euro per stuk!

De grijze theedoeken...... VERKOCHT

Prachtige theedoeken in blauw witte kleuren...VERKOCHT.

Warme sfeervolle theedoeken in de kleuren paars/mauve/wit....VERKOCHT

 

Vier stuks leuke borden/gebaksborden "Chocolat" in een mooie doos + vier bijpassende placemats 3,95 Euro per stuk en de bijbehorende servetten (2 pakjes) voor 3,95 Euro per pakje! Een super gezellige gedekte tafel...........VERKOCHT.