Nostalgie..........

IN VERBAND MET SLUITING VAN DE WINKEL (EUROPAPLEIN 71 IN STADSKANAAL) IS DEZE WEBSITE NIET MEER UP TO DATE! DE SITE WORDT ZSM WEER BIJGEWERKT. HOPENDE OP JE BEGRIP........HARTELIJKE GROETEN AALTIENA

 

Oud houten Indiase vitrinekastje. Afmeting ca 28 x 40 cm hoog. Elk kastje is anders en dus uniek......VERKOCHT.

 

Oud rond houten ornament afkomstig van een spinnenwiel. Afmeting; ca 55x80 cm hoog. Super om mee te decoreren.....VERKOCHT.

 

Oude batik stempel op metalen voet..........prachtig............per stuk 22,95 euro. De foto 1e rij rechts is nog leverbaar!

 

Super mooi deze oud houten wandconsole. Een doogesneden oud houten wiel. Zo op te hangen. Prachtig met een aantal kaarsen.....VERKOCHT.

 

Prachtig oud stenen Gokha op ijzeren standaard. Mooi met waxinelichtjes. Ca 35 cm hoog. Yellow Stone. Elk ornament is weer anders van vorm.....VERKOCHT.

 

"Aura Peeperkorn".....mooie sobere oud houten Chinese steenmal. Leuk met kleine cactussen, waxinelichten en een toef.....VERKOCHT.

 

Prachtige stoere oud houten ronde poer. Afmeting; 29x29x22 cm hoog. Zeer zware kwaliteit....VERKOCHT.

 

Mooie sobere oud houten wandpoer. Ook op te hangen door middel van de bevestigde ijzeren ogen. Afmeting; 25x16x23 cm hoog....... nu van 69,95 voor 42,50 euro.

 

Mooie sobere oude stempels.....11,50 per stuk. Nog 1 stuks aanwezig (rechts onder).

 

Stoere oud houten kist met bolle deksel en metalen beslag. Afmeting; 90x55x64 cm hoog......VERKOCHT.

 

Prachtig oud papier mache paard op wielen. Dit paardje komt uit Wallonie en is rond 1930 gemaakt. De diverse gebruikerssporen en prachtige kleuren maken dit paard tot een sfeervol item. Afmeting: 70 cm hoog en 77 cm breed. VERKOCHT.

 

Stoer en groot oud houten hakblok/slachtblok! Afmeting: 45x31x85 cm hoog en het blad is maar liefst 16 cm dik. Super om mee te decoreren van 135,00 voor 80,97 euro.

 

Nog zo'n mooie antieke kist/dekenkist/opbergkist! Deze kist is ook van hout en heeft ijzeren/metalen beslag en handvaten. Een sfeervolle en handige hutkoffer voor het opbergen van je spullen. De kist heeft de nodige gebruikerssporen maar daardoor zeker niet minder mooi. En in goede staat! Deze kist is maar liefst 100 cm lang , 53 breed en 54 cm hoog en kost 75,00 euro.

 

Oude glazen stolp met zwart houten onderbord 27 cm hoog......59,95 euro. Leuk met oud bladmuziek. Per rolletje 1,50 euro.

 

Mooie oud houten potten.......... VERKOCHT.